Műanyagtermékek

Kis- és Nagykereskedelme

Curver - Keter termékek
kiemelt forgalmazása

Szeretettel köszöntjük a Civis Plast Kft. honlapján!

Az egyetlen állandó, a folyamatos változás. Üzleti életünkben különösen fontos, hogy állandóan alkalmazkodjunk a megváltozott körülményekhez. Mindez vonatkozik az internet megjelenésünkre is.

Annak érdekében,hogy partnereinknek könnyebbé tegyük a saját gyártású és a forgalmazott termékeinkkel kapcsolatos információk elérését, honlapunk új megjelenéssel és bővebb tartalommal fogadja a látogatókat.

Cégünkről röviden

A Cívis Plast Kft műanyagtermékek kis - és nagykereskedelmét 1993 - ban kezdte el. A kereskedés alapvető bázisát a Curver - Keter termékek forgalmazása adta és adja. Ezt továbbfejlesztve napjainkban több mint hetven beszállító termékeinek forgalmazása történik.

A vállalkozásunk által működtetett mintaboltban kistételű, fogyasztói áron történő értékesítést bonyolítunk le, a viszonteladói, nagyfelhasználói partnerkör kiszolgálása telephelyünkön nagykereskedelmi áron történik.

Minőségbiztosítás

A teljes tevékenységi körünkre kiterjedő MSZ EN 9001:2001 szabvány követelményeinek, a folyamatosan változó igényeknek megfelelő minőségirányítási rendszert alakítunk ki, működtetünk és folyamatosan továbbfejlesztünk. Törekszünk arra, hogy termékeinket jó minőségben, a határidők betartásával biztosítsuk a megrendelők részére. Humán- és anyagi erőforrásainkat folyamatosan fejlesztjük a követelményeknek megfelelően. A megrendelők észrevételeit figyelembe vesszük és felhasználjuk a minőségi munka javítására.

Megújúlt üzletünk, tekintse meg!


Sajtóközlemény


Sajtóközleményünk itt tekintetheti meg.